Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετιστήρια γιορτή σχολικού έτους 2012-13

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013, το σχολείο μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με θέμα " Ελληνικός κινηματογράφος" και "Θέατρο σκιών".  Η εκδήλωση περιλάμβανε χορευτικά, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές όλων των τμημάτων της σχολικής μονάδας με την επιμέλεια του διδακτικού προσωπικού του σχολείου.
Αρχικά η εκδήλωση ξεκίνησε με το τμήμα παραδοσιακών χορών που λειτουργεί στο σχολείο με την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Στη συνέχεια οι μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄, Δ, και Ε΄ τάξης χόρεψαν αξέχαστες επιτυχίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιώργου Κατσαρού, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μίμη Πλέσσα και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών καθώς και δραματοποίησαν μικρό απόσπασμα από κινηματογραφική ταινία της εποχής. Οι μαθητές της Στ΄ τάξης παρουσίασαν παράσταση "Καραγκιόζη", την οποία επιμελήθηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Στ΄ τάξης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την προσφορά γλυκισμάτων σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν και ευχόμαστε σε όλους τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους μαθητές καλό καλοκαίρι!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.